ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΣΑΛΑΤΑ ΤΑΜΠΟΥΛΕ Bohlsener Muhle (200gr)
Κατάλληλο ως συνοδευτικό για 6-8 άτομα.
Το κουσκούς είναι ένα εθνικό πιάτο της Αλγερίας και της Τυνησίας, το οποίο παρασκευάζεται από σκληρό σιτάρι.
Συμβουλή συνταγής:
Για να τελειοποιήσετε το ταμπουλέ, ο κατασκευαστής συνιστά:
2 ντομάτες σε κύβους,
1 φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες,
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό,
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού,
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,
λίγο αλάτι, ζάχαρη και πιπέρι.
Εφαρμογή: Περιχύνουμε το ταμπουλέ με 300 ml βραστό νερό, περιμένουμε να φουσκώσει για 10 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει.
Μπορεί να περιέχει αμύγδαλα, βρώσιμους ξηρούς καρπούς, σουσάμι, σόγια, γάλα και σέλινο.
Αλλεργιογόνα:
Σιτάρι, σόγια, γάλα, αμύγδαλα, σουσάμι
Επιπλέον πληροφορίες:
Φυλάσσεται κλειστό σε ξηρό και δροσερό μέρος.