Τρόποι Πληρωμής

Σημαντική Πληροφορία:

Σύμφωνα με τον Ν.4446 (ΦΕΚ: Α240-22.12.2016), σας ενημερώνουμε ότι για αγορές λιανικής άνω των 500 ευρώ δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης τοις μετρητοίς είτε σε κατάστημα είτε με SPEEDEX ταχυμεταφορική αντικαταβολή είτε σε οδηγό της εταιρίας μας.Η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση.

 

MΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ


Θα ανακατευθυνθείτε στην τραπεζική πλατφόρμα πληρωμών όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), τον τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής η χρεωστικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας. Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το «ΒΙΟΤΕΥΜΑ» συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών μέσω internet Thawte η οποία διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank ,χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Συμπληρώστε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης, τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), τον τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής η χρεωστικής σας κάρτας προκειμένου να κάνετε την αγορά σας.

 

MΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 

Επιλέξτε να κάνετε την εξόφληση της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της Courier ή του οδηγού της εταιρείας μας (μέχρι του ποσού των 500€), ο οποίος και θα παραδώσει την παραγγελία σας. Η εξόφληση με αντικαταβολή ισχύει αν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την Courier ή Εξόφληση σε Οδηγό της εταιρίας μας.

Στην περίπτωση επιλογής εξόφλησης με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 2,00€ ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής.

Σημείωση: Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδος και για αποστολές με Πρακτορεία Μεταφορών.

 

MΕΣΩ PAYPAL

 

Εξοφλήστε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Paypal.


MΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ


Επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απ'ευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας:

ALPHA BANK Αρ. Λογαριασμού: 3670 3670 0200 2009 267
IBAN: GR45 0140 3670 3670 0200 2009 267
ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογαριασμού: 5027-030642-418 
IBAN: GR85 0172 0270 0050 2703 0642 418 

 

Δικαιούχος λογαριασμών: Ε.ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

 

Τυχόν επιπλέον κόστος για την μεταφορά / κατάθεση σε λογαριασμό του καταστήματος μας μέσω e-banking ή εμβάσματος, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο payments@biotevma.gr. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε επάνω στην απόδειξη κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με e-mail.
Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός δύο εργάσιμων ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται ακυρωμένη.

 

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ «ΒΙΟΤΕΥΜΑ»

 

Εξοφλήστε τοις μετρητοίς ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα στον οδηγό της εταιρείας μας που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Η συγκεκριμένη επιλογή ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός λεκανοπεδίου Αττικής αξίας έως 500€.