Πόντοι Επιβράβευσης

 

Οι πόντοι επιβράβευσης είναι ο τρόπος με τον οποίο σας δείχνουμε την εκτίμησή μας για τη προτίμησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Λαμβάνετε πόντους επιβράβευσης με την εγγραφή σας στο site μας και με κάθε σας αγορά.

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε κερδίζετε τόσους πόντους, όσα είναι και τα ευρώ που πληρώνετε (1€ = 1 πόντος). Αν π.χ. πραγματοποιήσετε μία αγορά αξίας 40€, αυτόματα κερδίζετε 40 πόντους.

…κι αν αναρωτιέστε αν θα λάβετε τους πόντους επιβράβευσης ακόμα και όταν το προϊόν βρίσκεται σε προσφορά… Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Ανεξάρτητα με το αν το προϊόν αγοραστεί με προσφορά, οι πόντοι θα πιστωθούν κανονικά στο προφίλ σας.

Οι πόντοι που κερδίζετε μετά από κάθε αγορά σας αποθηκεύονται και αθροίζονται.

 

Τρόπος εξαργύρωσης πόντων

Χρησιμοποιήστε τους πόντους που κερδίσατε από την επόμενη σας αγορά !

Μπορείτε να «εξαργυρώσετε» τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει ,αγοράζοντας προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , σύμφωνα με την τιμή τους σε πόντους ανταμοιβής. Ναι ,σωστά καταλάβατε… χωρίς ελάχιστο όριο εξαργύρωσης πόντων !     

 

Πώς μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον πόντους ;

 • Με την εγγραφή σας στο site μας , ακόμη και χωρίς να αγοράσετε κάποιο προϊόν , κερδίζετε 10 πόντους
 • Με κάθε αξιολόγηση που γράφετε σε προϊόν μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα , κερδίζετε 1 επιπλέον πόντο… η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και εμείς την ανταμείβουμε!

(ισχύει για έως 3 αξιολογήσεις / ημέρα και αφορά διαφορετικά προϊόντα)

 

Πού μπορείτε να ενημερωθείτε για τον αριθμό των πόντων που έχετε συγκεντρώσει;

 

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο biotevma.gr ή βιολογικά.com, εντός της καρτέλας σας υπάρχει επιλογή "Οι πόντοι ανταμοιβής σας", στην οποία παρουσιάζονται αναλυτικά τόσο οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει ανά παραγγελία όσο και το σύνολό τους. Επίσης κάθε φορά που μια παραγγελία σας ολοκληρώνεται και εξοφλείται, θα λαμβάνετε σχετικό ενημερωτικό e-mail με τους νέους πόντους που έχετε κερδίσει.

 

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τους πόντους μου;

 1. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της επόμενης αγοράς σας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 2. Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε.
 3. Στην σελίδα της παραγγελίας  όπου καταχωρείτε τα στοιχεία σας και τον τρόπο αποπληρωμής, θα ενημερωθείτε για το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές.
 4. Εκεί επιλέγετε πόσους πόντους επιθυμείτε να εξαργυρώσετε.

 

Χρήσιμες πληροφορίες προγράμματος επιβράβευσης  πόντων

 • Η συλλογή πόντων είναι εφικτή μόνο για τους εγγεγραμμένους πελάτες του biotevma.gr & βιολογικά.com , οι οποίοι πραγματοποιούν online αγορές μέσω των ιστοσελίδων αυτών. Το σύστημα χρειάζεται κάπου να "αποθηκεύει" τους πόντους σας ώστε να μπορέσετε να τους χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική σας παραγγελία.
 • Τα έξοδα αποστολής κάθε παραγγελίας ΔΕΝ υπολογίζονται ως πόντοι ανταμοιβής.
 • Οι πόντοι που συγκεντρώνουν οι συμμετέχοντες μηδενίζονται κάθε χρόνο,12 μήνες μετά την ημερομηνία εγγραφής του μέλους στο πρόγραμμα πιστότητας. Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τη διαγραφή των πόντων τους τρεις μήνες πριν, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση mail που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή.
 • Οι πόντοι είναι προσωπικοί και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλο πρόσωπο / λογαριασμό.
 • Για παραγγελίες που ακυρώνονται ή επιστρέφονται δεν πιστώνονται πόντοι.
 • Οι πόντοι προστίθενται μόνο στις παραγγελίες μέσω internet. Οι τηλεφωνικές ή άλλου είδους παραγγελίες δεν έχουν πίστωση πόντων.

 

Όλοι οι παραπάνω όροι ισχύουν για το διάστημα που το πρόγραμμα προνομίων πόντων επιβράβευσης είναι σε ισχύ.
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των πόντων και του ύψους επιβράβευσης.
Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα επιβράβευσης οφείλει να ενημερώσει γραπτώς την εταιρία σε περίπτωση αλλαγής των προσωπικών του στοιχείων.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Καλές αγορές !