Aries

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Roll On Για Τσιμπηματα Aries (10ml)

Το Anti-Mosquito Roll-On δροσίζει και αναζωογονεί το δέρμα με δραστικά συστατικά από τη φύση και καταπραΰνει από τον κνησμό. Εφαρμόστε τοπικά σε φαγούρα και τσιμπήματα. Δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με βλεννογόνους και τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά...

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

Αντικουνουπικο Σπρεϋ Για Το Δερμα Aries (100Ml)

Βιολογικός φυτικό σπρέυ δέρματος κατά των κουνουπιών. Είναι ένας συνδυασμός αρωματικών, για την καταπολέμηση των κουνουπιών με τα δραστικά συστατικά λεμονιού και ευκαλύπτου. Ψεκάζουμε σε απόσταση 10cm από το δέρμα. Για εφαρμογή στο πρόσωπο, ψεκάζουμε τα χέρια και μετά τρίβουμε το πρόσωπο, τα αυτιά και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή του στόματος και των ματιών. Καθώς το αποτέλεσμα μειώνεται λόγω εφίδρωσης ή σωματικής άσκησης, συνιστάται να επαναλάβετε την εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε με φειδώ και με προσοχή στα παιδιά. Επιπλέον πληροφορίες: Μόνο για εξωτερική χρήση, μην το καταπίνετε! Μην εφαρμόζετε στους βλεννογόνους και τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με νερό εάν το προϊόν μπει στα μάτια. Μην εφαρμόζετε σε κατεστραμμένο ή σπασμένο δέρμα. Περιέχει 2-υδροξυ-άλφα, άλφα, 4-τριμεθυλκυκλοεξαβμεθανόλη, σιτρονελλόλη, κινεόλη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Προστατέψτε από τον παγετό, τη ζέστη και το άμεσο ηλιακό φως. ..

10,45€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,43€

Βιολογικα Αρωματικα Ντουλαπας Για Τον Σκορο 2 τεμαχίων Aries

Οικολογικό σετ 2 σκοροκτόνων για ντουλάπα με απλή προσαρμογή στη ράγα της ντουλάπας ή εύκολη χρήση στα συρτάρια. Αυτά τα αποσμητικά χώρου περιέχουν λεβαντίνη και διαρκεί 3 μήνες. Εφαρμογή: Οι διανομείς αρωμάτων μπορούν εύκολα να στερεωθούν στη ράγα της ντουλάπας ή να εισαχθούν στο συρτάρι. Ένας διανομέας για μικρά ντουλάπια / συρτάρια. Συμβουλή: Γράψτε την ημερομηνία έναρξης της χρήσης στην ετικέτα στο κουτί και αλλάξτε το διανομέα μετά από 3 μήνες εάν χρειάζεται. Το άρωμα έχει απωθητικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε βιοκτόνα προσεκτικά. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες του προϊόντος πριν από τη χρήση. Κίνδυνος Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνια δράση. Εάν απαιτείται ιατρική συμβουλή, παρέχετε συσκευασία ή ετικέτα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την απελευθέρωση στο περιβάλλον. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο σαπούνι και νερό. ΣΕ ΠΕΡ..

5,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,60€

Βιολογικες Παγιδα Για Σκορους Aries

Βιολογικές παγίδες σκόρου Το κουτί σκώρου Mottlock αποτελείται από ένα προστατευτικό κλωστοϋφαντουργικό κουτί με κρεμαστό βραχίονα και ένα συγκολλητικό χαρτόνι με ενσωματωμένο ελκυστικό (φερομόνη). Η φερομόνη δραπετεύει, απλώνεται γύρω από την περιοχή και προσελκύει αρσενικούς σκώρους που θέλουν να ζευγαρώσουν, οι οποίοι στη συνέχεια κολλούν στην κολλητική επιφάνεια. Ο αριθμός των σκώρων που πιάνονται σας δίνει πληροφορίες σχετικά με τη σοβαρότητα της προσβολής. • Επιτήρηση για προσβολή (παρακολούθηση) • Ασφαλές αποτέλεσμα λόγω ελκυστικού φερομόνης • Επιτήρηση των ντουλαπιών και των φυσικών υφασμάτων σας..

8,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,90€

Βιολογικη Κολλητικη Ταινια Τζαμιου Για Μυγες 6 τεμαχίων Aries

Βιολογική κολλητική ταινία τζαμιού για μύγες, μη τοξικό. Η παγίδα παραθύρου Silva μπορεί να κολληθεί απευθείας στο παράθυρο πίσω από τις κουρτίνες ή τα λουλούδια. Η παγίδα μύγας χωρίς δηλητήριο είναι ιδανικά αποτελεσματική για 6-8 εβδομάδες. Το λουλουδάτο μοτίβο στις παγίδες προσελκύει μύγες και παρόμοια έντομα...

5,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,52€

Βιολογικο Απωθητικο Ελαιο Μυρμηγκιων Aries (100Ml)

Βιολογικό απωθητικό έλαιο μυρμηγκιών για εφαρμογή μετά από διάλυση σε νερό και εφαρμογή σε οπές φωλιών και κρυψώνες μυρμηγκιών. Το ANT OIL είναι ένα συμπύκνωμα με εκχύλισμα neem και αιθέριο έλαιο, προ-γαλακτωματοποιημένο για εύκολη διάλυση στο νερό. Εφαρμογή: Ανακινήστε καλά το μπουκάλι πριν τη χρήση. Αραιώστε 1 καπάκι (10 ml) μυρμηγκέλαιου με 1 λίτρο νερό. Ψεκάστε σε τρύπες και γωνίες φωλιάς. Επαναλάβετε σε περίπτωση έντονης προσβολής. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν αμέσως πριν ή μετά τη βροχή. Χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο μπουκάλι σύντομα! Προσοχή: Το συμπύκνωμα μυρμηγκέλαιου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος σε ευαίσθητα άτομα. Ξεπλύνετε τις βρεγμένες περιοχές με νερό. Φοράτε κατάλληλα προστατευτικά γάντια. Επιπλέον πληροφορίες: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. ..

8,49€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€

Βιολογικο Απωθητικο Σπρεϋ Για Σφηκες Aries (50Ml)

Το Anti Wesp είναι μια αρωματική-απωθητική σύνθεση από αιθέρια έλαια που απωθεί τις σφήκες. Ιδανικό για ταξίδια και αναψυχή. Χωρίς συνθετικά χρώματα και συντηρητικά.Το Anti Wesp είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, ιδανικό για κάμπινγκ και εφαρμογή σε τραπεζομάντηλα, έπιπλά, παράθυρα κ.ά. Μπορεί επίσης να ψεκαστεί επιλεκτικά σε ρούχα από απόσταση περίπου 15 cm. Δεν ενδείκνυται για απευθείας ψεκασμό σε σφήκες. Οι σφήκες είναι προστατευόμενα έντομα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά...

8,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,90€

Βιολογικο Απωθητικο Σπρεϋ Δερματος Για Τσιμπουρια Aries (100Ml)

Το Anti Zeck είναι ένα οικολογικό απωθητικό σπρέυ δέρματος για τσιμπούρια φτιαγμένο από αιθέρια έλαια με εκχύλισμα από λάδι ευκαλύπτου λεμονιού. Ψεκάστε τα απειλούμενα μέρη του σώματος ομοιόμορφα και με φειδώ από απόσταση περίπου 10cm. Δεδομένου ότι τα αποτελέσματα μειώνονται λόγω εφίδρωσης ή σωματικής καταπόνησης, συνιστάται η επανάληψη της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε το με φειδώ σε παιδιά και μην το εφαρμόζετε στα χέρια. ..

11,12€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,97€

Βιολογικο Εντομοαπωθητικο Σπρεϋ Σπιτιου Aries (200Ml)

Οικολογικό, εντομοαπωθητικό σπρέι εντόμων ενάντια στα ερπυστικά και τα ιπτάμενα παράσιτα στο σπίτι, χωρίς προωθητικό αέριο. Εφαρμογή: Ψεκάστε επιβλαβή έντομα ή μολυσμένες περιοχές όπως ρωγμές, ρωγμές και χώρους αναπαραγωγής απευθείας από απόσταση περίπου 20cm...

11,12€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,97€

Φυσικο Εντομοκτονο Για Τη Καταπολεμηση Των Παρασιτων Σπιτιου Aries (200Ml)

Οικολογικό επαγγελματικό εντομοκτόνο – με πιστόλι για ψεκασμό κατά των παρασίτων - χωρίς προωθητικό αέριο. Το Pistal Profi είναι ένα αποδεδειγμένο εντομοκτόνο επαγγελματικής χρήσης, ενάντια σε ανιχνεύσιμα και ιπτάμενα παράσιτα όπως σκαθάρια, ψύλλους, κατσαρίδες, έντομα που καταστρέφουν το ξύλο, κουνούπια, μύγες ή σκώρους κλπ. καθώς και για τα αυγά, τις κόνιδες και τις προνύμφες. Βιοκτόνα όπως το Pistal βασικά δεν είναι τοξικά, διαφορετικά δεν θα ήταν αποτελεσματικά. ..

13,31€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,73€