ΡΥΖΙ & ΟΣΠΡΙΑ

ΡΥΖΙ & ΟΣΠΡΙΑ
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ Fair Trade IBD Davert (500gr)

Τα κόκκινα φασόλια είναι κατάλληλα για πολλά πικάντικα συνοδευτικά, γεμίσεις taco, stir-fries, χορταστικά μαγειρευτά και σαλάτες. ..

4,17€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,69€

ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ DAVERT (400gr)

Κλασική κονσέρβα φασολιών με βαθύ κόκκινο χρώμα που είναι δημοφιλής σε σαλάτες και μαγειρευτά.Ιδανικά Για τσίλι con carne, πικάντικα συνοδευτικά, γεμίσεις taco, stir-fries.Δεν χρειάζονται μούλιασμα ή βράσιμο γιατί τα φασόλια είναι ήδη προσεκτικά προμαγειρεμένα. ..

1,94€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,72€

ΜΑΥΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ DAVERT (400gr)

Κονσέρβα με προμαγειρεμένα μαύρα φασόλια. Τα μαύρα φασόλια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη μεξικάνικη κουζίνα, αλλά είναι επίσης κατάλληλα για ντιπ, αλείμματα και χορταστικά μαγειρευτά. Δεν χρειάζονται μούλιασμα ή βράσιμο γιατί τα φασόλια είναι ήδη προσεκτικά προμαγειρεμένα. ..

1,94€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,72€

ΜΙΓΜΑ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ DAVERT (400gr)

Πολύχρωμο μείγμα με φασόλια,λευκά φασόλια γίγαντες και ρεβύθια και λευκά φασόλια. Ιδανικό για σαλάτες αλλά και σαν προσθήκη σε μαγειρευτά φαγητά. ..

1,94€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,72€

ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ DAVERT (400gr)

Ρεβύθια έτοιμα μαγειρεμένα σε κονσέρβα, για γρήγορη & δημιουργική κουζίνα, ιδανικά για σαλάτες, μαγειρευτά, και πολλά άλλα. ..

1,94€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,72€

ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕΤΡΙΑ Αγρόκτημα Αντωνόπουλου (500gr)

Ρεβύθια μέτρια από τοπική γηγενή ποικιλία βιολογικής γεωργίας του Αγροκτήματος Αντωνόπουλου από το Δίλοφο Ναρθακίου. Κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους Πλούσια πηγή φυτικής πρωτεΐνης Πλούσια πηγή σύνθετων υδατανθράκων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Πλούσια πηγή διαλυτών και αδιάλυτων φυτικών ινών. Οι φυτικές ίνες συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου, στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους, βοηθούν στην πρόληψη και στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του διαβήτη και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης Πλούσια πηγή σιδήρου, φολικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου, μαγνησίου, καλίου, μαγγανίου και χαλκού Τip: Συνδυάστε τα όσπρια με άλλες πηγές φυτικών πρωτεϊνών, όπως το σιτάρι, το κεχρί ή το φαγόπυρο αφού ο συνδυασμός αυτός δίνει ένα πιάτο με πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας. Ένας συνδυασμός ωφέλιμος για όσους ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή ή για όσους βρίσκονται σε νηστεία. ..

3,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,01€

ΡΕΒΥΘΙΑ ΧΟΝΔΡΑ Αγρόκτημα Αντωνόπουλου (500gr)

Ρεβύθια χονδρά από τοπική γηγενή ποικιλία βιολογικής γεωργίας του Αγροκτήματος Αντωνόπουλου από το Δίλοφο Ναρθακίου. Κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους Πλούσια πηγή φυτικής πρωτεΐνης Πλούσια πηγή σύνθετων υδατανθράκων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Πλούσια πηγή διαλυτών και αδιάλυτων φυτικών ινών. Οι φυτικές ίνες συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου, στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους, βοηθούν στην πρόληψη και στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του διαβήτη και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης Πλούσια πηγή σιδήρου, φολικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου, μαγνησίου, καλίου, μαγγανίου και χαλκού Τip: Συνδυάστε τα όσπρια με άλλες πηγές φυτικών πρωτεϊνών, όπως το σιτάρι, το κεχρί ή το φαγόπυρο αφού ο συνδυασμός αυτός δίνει ένα πιάτο με πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας. Ένας συνδυασμός ωφέλιμος για όσους ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή ή για όσους βρίσκονται σε νηστεία. ..

3,59€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,18€